Verhuizing

Klussen

 

Naast alle bezigheden in de tuin (hout klieven, sjouwen, stapelen, grasmaaien, snoeien en de moestuin op zich) zijn we ook binnen aan het klussen.

Zo hebben we inmiddels de buitenmuur in de hal geisoleerd en bijna dicht, zijn de elementen verplaatst en moeten we nog even wachten (elementen testen) tot we de deur kunnen verplaatsen (aangezien de muur nu dikker is geworden) en de rest van de hal netjes af kunnen maken (gips en lijsten op de muren en het plafond en verven).

Het gaat helaas niet zo snel, maar er zit vooruitgang in!DSC_3877DSC_3878En wie van de glaswol heeft genoten? Ik natuurlijk! Want terwijl Wico het echte zware ‘mannen-werk’ deed, heb ik het glaswol vanuit de kelder naar boven gehaald om vervolgens de onnodige glaswol op zolder op te bergen. Dat waren heel wat trappen op en af en daarna een flinke douche om van de kriebels af te komen! 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *