Doe het zelf

DIY dinsdag – pallets

Eerder vertelde ik al eens dat er van alles en nog wat gedaan kan worden met oude pallets.

Zo nam ik mij maanden terug voor om van al die pallets in onze tuin eens iets moois te maken. Enthousiast nam ik een breekijzer in de hand en probeerde ik de pallets uit elkaar te halen. Maar dit lukte natuurlijk helemaal niet.

Na een half uur proberen (en hier en daar hout slopen),  nam ik me gefrustreerd voor dat die pallets maar de brandstapel op moesten bij het komende Valborgfest.

Maar eenmaal na een bezoek van E. was ik van gedachte veranderd. Haar schoondochter liet namelijk een foto zien van een aantal meubels gemaakt van onbewerkte pallets. Heel eenvoudig, hier en daar wat aan elkaar gespijkerd en klaar!

Dat kon ik ook!

Dus een paar weken geleden heb ik onze pallets bij elkaar gehaald en eens leuk opgestapeld tot een tuinmeubel. Nog helemaal niet af (misschien een leuk kleurtje geven?), zeker nog niet op de juiste plek en er moeten nog passende kussens op gemaakt worden (en een heleboel kleine kussentjes erbij in schattige pastelkleurtjes), maar hier is alvast een foto van het resultaat.DSC_3357Ik moet trouwens toegeven dat het ontzettend lekker zit, en hoewel we nog niet tevreden zijn over de plek waar de bank nu staat (achter het huis, waar ‘sochtends de zon schijnt en je ‘savonds in de schaduw zit, maar geen geweldig uitzicht hebt) heb ik al lekker een momentje voor mezelf kunnen nemen op dat logge ding.DSC_3354

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *