Alledaagse dingen

Brand

Soms lijkt het of hier niets gebeurd, althans: niets spannends. Maar soms is er plotseling toch iets onverwachts wat ons doet opkijken. Zo gebeurde dit gisternacht toen Wico opmerkte dat er iets in brand stond aan de overkant van het meer.

Een flinke rookpluim steeg op ergens in RĂ¥da en de vlammen waren af en toe zelfs zichtbaar! DSC_3347

Aangezien we nog geen brandweerwagen of andere zwaailichten voorbij hadden zien komen en ook geen sirenes hoorde, heb ik 112 gebeld. Daar werd mij verteld dat de hulptroepen onderweg waren. Maar zoals we de volgende dag konden lezen, te laat. Er werd geconstateerd dat het brandende object niet meer te redden was, en zo hebben ze het laten uitbranden. Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *