Moestuin

Moestuin

Je zal wel denken, ‘het gaat alleen nog maar over de moestuin hier!’, en dat is ook zo. Aangezien ik bijna elke dag in mijn tuintje sta te klussen en genieten!

Natuurlijk gebeuren er ook andere dingen, zoals het vieren van midzomer bij mijn nieuwe vriendin S. en haar man thuis. Maar daar valt niet zo heel veel over te vertellen. Voorgaande jaren heb ik al filmpjes met informatie geplaatst en dit jaar verschilde niet veel van een standaard midzomer. Lekker eten, gezellige mensen en veel drank.

En daarom stond ik dus vandaag in mijn moestuin. Bijkomen van de drukte (en vooral het slaap te kort) van afgelopen weekend.

En terwijl ik in de moestuin stond, moest ik toch echt even wat foto’s maken om te laten zien hoe alles er nu bij staat. Niet alles staat op de foto want ik heb vandaag nog nieuwe meiraap, selderij, bietjes, spinazie en een rare ui-soort geplant. Ook heb ik nog koolrabi en meiraap bij gezaaid en binnenkort zal ik ook de andijvie gaan zaaien. In ons raamkozijn staan nog steeds een aantal plantjes die de tuin in mogen als ze wat groter zijn. Alles is dus nog vol op in ontwikkeling. En de echte grote groei komt hopelijk nog als de nachten eindelijk eens wat warmer worden (en blijven). Afgelopen weekend was het namelijk toch nog ineens 3 graden snachts, terwijl de dagen soms niet te harden zijn zo warm! Beetje vreemd dus en jammer voor de plantjes. Gelukkig hebben de kasplanten er geen last van, wat ook duidelijk te zien is op de foto’s!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *