Moestuin

Planten-ruil-dag

Afgelopen weekend zag ik plotseling op de site van een plaatselijke groentenboer dat er een planten-ruil-dag was georganiseerd. Omdat ik na het planten van mijn tomaten, nog flink wat planten over had, wilde ik er graag naar toe.

Met een aantal tomatenplanten zijn we er snel nog naartoe gegaan en eenmaal daar bleek ik niet de enige te zijn die de advertentie in eerste instantie niet gezien had. Er was namelijk zeer weinig opkomst.

Ongeveer 5 verkopers stonden hun plantjes te showen en maximaal 20 mensen kwamen hier op af.

Helaas, want hierdoor heb ik maar twee planten kunnen verkopen. Maar gezellig was het wel!

De overgebleven  planten moet ik dan alsnog maar gewoon weggeven, want ik heb echt geen plek meer voor nog meer tomaten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *