Welkom

Ik blog, dus ik ben..

Vandaag start ik officieel mijn blog!

Vanaf vorig jaar vertel ik al dat ik een blog ga maken over mijn belevenissen rondom de emigratie.. en nu pas gaat deze blog de lucht in. Een jaar heeft het geduurd, een jaar vol drukte en geregel om de emigratie rond te krijgen(waardoor ik natuurlijk helemaal geen tijd had om deze blog te maken)!

Ik zal vertellen over alle nieuwe dingen die ik beleef, maar ik zal ook vertellen over de emigratie en hoe alles gegaan is(met terugwerkende kracht posten)…

Gelukkig is het dan nu eindelijk zo ver!

Welkom iedereen, kijk eens wat rond en geniet er van!

bij deze verklaar ik mijn blog voor geopend!!!!  *knip lintje door* (grapje!)

9 Comments

 • Jan Breedveld

  Hoi Maaike en Wico,

  Wat ziet dit er fantastisch uit! Puur genieten!
  O wat zou ik graag een liedje komen zingen bij het kampvuur 🙂
  Haha, dat zit er voorlopig nog niet in maar wie weet ..
  Hele lieve groetjes van Jan en Karin uit Waddinxveen

  • maaike

   Ha Jan en Karin,

   Leuk om een berichtje van jullie te lezen!
   Ik heb hier twee gitaren, een Jembé en nog wat klein spul staan, dus een muzikant bij het kampvuur kunnen we altijd wel gebruiken 😉

   groetjes!

 • J.P.

  Ik heb ontdekt dat als je op previous klikt dat je dan een hele serie prachtige foto’s te zien krijgt. Echt SUPER MOOI.
  Heel leuk om zulke prachtige plaatjes te zien.
  Professioneel hoor.
  Ga zo door !!!
  J.P.

  • maaike

   Welke foto’s bedoel je?
   previous staat er gewoonlijk als je op een post hebt geklikt. Dan staat rechts boven in ‘vorige of volgende’ en dat slaat op de berichten. Je kan dan namelijk naar het volgende of vorige bericht.
   Als je OP een foto klikt, wordt deze vergroot en staat er ook previous of next. Dit slaat dan op de foto’s en dan kan je naar de vorige of de volgende foto.

   Als je graag zoveel mogelijk foto’s bekijkt, kies dan het steekwoord ‘foto’s’ dat je rechts in beeld ziet (als je het niet ziet, klik dan eerst op de titel ‘in het land van pippi’) als je naar beneden scrolt. Door op dit steekwoord te klikken, komen alle posts (berichten) met foto’s tevoorschijn.

   Nog vragen? 😉

   Bedankt voor je compliment en fijn dat je op mijn site een berichtje achter laat!
   groetjes 🙂

   • maaike

    De ‘header’ de foto bovenaan deze site veranderd elke keer dat de site opnieuw geladen wordt. Dus ook als je er op klikt, zullen er steeds weer andere foto’s te zien zijn.
    Enjoy!

 • Albert Nihot

  He Hallo maaike.
  Hier een berichtje van je neef uit Zoetermeer. Zojuist bij je ouders op visite geweest. En gezellig bij gepraat, was wel eer eens nodig. Je pa gaf mij je blok. Ziet er goed uit. Als je nog lekkere recepten erbij wilt hebben kijk dan maar even op mijn site. Je ma zei dat je ook gek bent op chutney. Geef mij even een mail adres dan heb ik er wel een paar voor je.

  Groetjes Albert Nihot

  • maaike

   Ha Albert,
   wat leuk dat je een berichtje achterlaat! Ik zal eens een kijkje nemen op je site. Ik ben inderdaad dol op het maken van chutney!
   mijn mail is maaike(apenstaartje)preserver.nl

   Groetjes Maaike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *