In de keuken

Zalige zaterdag

Met een vriezer vol groenten uit eigen tuin, wordt het eens tijd om wat meer ervan te eten. Over een maand ongeveer zullen er namelijk (als alles goed gaat) nieuwe groenten de vriezer in gaan. En dan moet ie wel mooi leeg zijn, niet?

Daarom haalde ik vandaag sperziebonen uit de vriezer. En wat doe je hier dan mee op een warme zomerse dag?

Bevroren en wel, gooi ik ze in kokend water. Daar laat ik ze zo’n 4 minuten in ontdooien en gaar koken. Vervolgens giet ik ze af, laat ik ze afkoelen en snij ik ze in kleinere stukjes. De stukjes boon doe ik dan met wat peper en zout in een schaaltje met uitgebakken spekjes en rauwe uitjes en ‘tadaaa’ een lekkere en eenvoudige salade!DSC_3087

Smullen en genieten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *