Alledaagse dingen

Bezoek

We zijn er al bijna zo aan gewend dat we af en toe een bezoekje van ze krijgen, dat ik het bijna vergeet te vertellen. Vandaag kwam E met een deel van ‘the family’ op bezoek. Zij hebben besloten om komende zomer ook naar Zweden te verhuizen en zullen dan niet ver bij mij vandaan komen wonen. Daar ben ik best blij mee. Best gezellig om leuke mensen in de buurt te hebben wonen!

En natuurlijk nog leuker als ze kadootjes voor me meebrengen voor mijn verjaardag!

Ook door hen ben ik verwend met leuke presentjes en natuurlijk had ik wat lekkers voor ze in huis. Ik had namelijk stroopwafelmuffins gemaakt.

Ze waren een beetje droog uitgevallen (door het ontbreken van lichtbruine basterd suiker, dat is hier namelijk niet te koop zoals we in Holland kennen), maar het idee was leuk.

En uiteindelijk gaat het natuurlijk vooral om het ka.. eh het bezoek ja! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *