In de keuken

Zalige zaterdag

Geïnspireerd door de heerlijke ‘boterhamtaart‘ zie ik gisteren maakte, bedacht ik me dat de geweldige combie van gerookte ham en prei ook op andere manieren toegepast kan worden. Heel eenvoudig met glutenvrije pasta bijvoorbeeld!

Heerlijke, eenvoudige pasta

  • 1 deel gerookte ham blokjes (eventueel vegetarische)
  • 1 deel schoongemaakte en fijngehakte prei
  • pasta (glutenvrij)
  • eventueel peper
  • eventueel strooikaas naar smaak

Fruit de prei en de ham blokjes tot de prei zacht is. Kook ondertussen de pasta gaar. Voeg de pasta toe aan de prei mix, roer door en breng op smaak met kruiden en eventueel wat kaas erover. Een echte Zweed zou dan nog room of crème fraîche over het geheel heen gieten, maar naar mijn mening is dat totaal niet nodig.

Smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *