Gezonderdag,  In de keuken

Zalige zaterdag

De afgelopen twee jaar heb ik elke zaterdag verscheidene lekkere recepten gepost. Allemaal erg lekker!

Maar met het begin van het nieuwe jaar ben ik nu toch echt definitief glutenvrij gaan eten. En dat veranderd een heleboel! Niet meer koken uit pakjes (wat daar zit altijd wel iets tussen wat ik niet wil eten), geen brood meer, geen snelle pasta..enz. Gelukkig is in Zweden veel glutenvrij voedsel verkrijgbaar (iemand heeft weleens gezegd dat Zweden het walhalla voor allergische mensen is) en kan ik crackers en pasta gewoon glutenvrij kopen. Ook zijn er kant en klare bloemmixen die heel goed te gebruiken zijn en ja, ik bof dus eigenlijk wel met het aanbod hier.

Maar hoe doen we het dan op de zaterdag? Daar heb ik eens over gedacht en het lijkt me eigenlijk wel een uitdaging om gezondere recepten te posten. Maar deed ik dit niet al een tijdje op de donder(gezonder)dag? Mja.. eigenlijk wel..

Goed! Deze zaterdag vertel ik dan vooral over de zoekfunctie op mijn blog. Met deze zoekfunctie kan naar oude berichten gezocht worden, maar ook naar recepten. Als je “glutenvrij” zoekt, komen dan dus alle berichten met glutenvrije recepten tevoorschijn. En dan wil ik gelijk mijn favoriete glutenvrije cake benadrukken!

En dan zal ik in mijn recepten wat meer rekening gaan houden met eventuele goede voornemens! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *