Creadingen,  Inrichten

Made on monday

Nou ja, niet echt zelfgemaakt hoor! Maar wel creatief!

Ik ben namelijk dol op die prachtige takken uit de appelbomen. Bedekt met mos en mooi grijs/wit gekleurd met veel zijtaktjes. Ideaal om ergens in huis te plaatsen ter decoratie, maar nog leuker als het ook nog nut heeft!

Zo had ik nog een hele grote tak die mijn ateliertje bijna onbegaanbaar maakte. Dus na een grote opruimbeurt in mijn atelier besloot ik dat die tak moest verhuizen.

Een nieuw, mooi en functioneel plekje had ik al snel gevonden. Namelijk in onze slaapkamer. Daar was een kale, loze hoek die nog mooi gevuld mocht worden.

Inmiddels heb ik de tak daar neergezet en staat dit al mooi op zichzelf. Maar omdat mijn sierraden la een onoverzichtelijke ontploffing van glans en glitter is, heb ik besloten om de tak te gebruiken voor mijn oorbellen (en eventueel andere sierraden). Tot nu toe hangt er nog maar een paar oorbellen in.

Ziet er best leuk uit toch? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *