Doe het zelf

DIY dinsdag – vogelhuisjes

Tijdens mijn bezoekje aan Nederland, vond ik in de winkel hele leuke werkbladen om zelf papieren (of kartonnen) vogelhuisjes te maken. Deze huisjes zien er heel vrolijk uit en kunnen als een slinger opgehangen worden en met een beetje handigheid kunnen er zelfs nog (kerst-)lampjes in gehangen worden.

Speciaal voor mijn creatieve lezers heb ik Het Net afgezocht naar soortgelijke werkbladen en werkbeschrijvingen. En ik heb er een aantal leuke kunnen vinden! Print ze zelf uit met een kleurenprinter, knip uit, versier of beschilder of scrap en versier hiermee gezellig je kamer, balkon, veranda, tuintje etc.

Klik hier om kleine huisjes te printen, sla de afbeelding op en print deze vervolgens uit op A4 formaat in kleur.

Hier kan je klikken voor het geval dat de voorgaande link niet zo mooi op papierkomt. Vergroot de afbeeldingen en print ze uit op A4 formaat.

En als laatste deze link, waar een groot vogelhuisje te downloaden is.

Hieronder staat een werkblad zodat iedereen gelijk zelf aan de slag kan. sla het plaatje op en print het dan in kleur uit.

Veel creaplezier!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *