Bakken

Zalige zaterdag

Vorige week maakte ik voor Wico een taart welke “De lekkerste taart ooit” als naam had. Natuurlijk moest ik dit recept proberen en hoewel de cake qua smaak een tikje flauw is (kwestie van iets meer suiker toevoegen), is het totale resultaat inderdaad verrukkelijk!

Gelukkig maar want het heeft me een hele dag gekost om dat ding te maken. Voordat ik begon (en al wat spulletjes had klaargelegd) bleek namelijk dat een van de katten een flink stuk uit de boter had gegeten en moest ik een nieuwe gaan halen. En toen ik klaar was met het bakken van beide stukken cake, bleek dat ik niet genoeg poedersuiker had om de topping mee te maken. Moest ik weer terug naar de supermarkt!!

Wico was er gelukkig blij mee en heeft genoten van zijn verjaardagstaart!

Klik hier voor het recept van deze verrukking! 😉

(foto’s niet door mij gemaakt helaas)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *