Alledaagse dingen

Verveling

De afgelopen dagen hebben de katten kunnen wennen aan hun nieuwe leefomgeving. Ze zijn gewend aan hun nieuwe bank en zitten graag zo dicht mogelijk bij me( zo niet op me!). Ik vermaak mij nog redelijk met internet en andere activiteiten in het huis, maar de katten lijken zich steeds meer te vervelen.

Ze kennen nu alle hoekjes van de huiskamer, keuken gang en slaapkamer. Tijd om wat afleiding voor ze te zoeken. Ik ben naar de winkel gereden om wat speeltje voor ze te halen en vooral het muisje werd door Jerry dankbaar in ontvangst genomen. Hij heeft er de hele dag mee gespeeld en op gekauwd alsof het een echt muisje was, zo klonk het trouwens ook. Bah!

Toen het muisje eenmaal ‘dood’ was, kon hij rustig op zijn eigen plekje gaan liggen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *