Bed and Breakfast

Made (not) on monday

Gisteren kreeg ik ineens de kriebels en wilde ik graag een van mijn plannetjes uit gaan voeren. Ik had namelijk in de schuur met oude ‘rommel’ een aantal kisten gevonden waarmee ik drie dingen kon doen:

  1. gewoon laten staan en nooit meer naar omkijken
  2. buiten zetten en gebruiken voor mijn moestuin (erg verleidelijk).
  3. beschilderen en gebruiken als teun ‘meubels’.

Dat laatste idee, vond ik toch echt het leukst (hoewel ik twijfelde of het resultaat niet armoedig zou zijn). Dus gisteren heb ik de hele dag geschilderd, totdat het begon te regenen.

Vanmorgen heb ik het resultaat eens even goed bekeken en ingericht zoals ik het ongeveer wil hebben.

Ik vind het nog best schattig geworden. Nu alleen nog de ideale plek in de tuin vinden ervoor en hier en daar nog wat bijrommelen.

Mijn uiteindelijke plan is om een theetuin te beginnen (deze zomer) waar mensen verschillende thee, koffie, sapjes en lekkere koekjes, gebak, cupcakes etc. kunnen nuttigen. De leuke theepotjes op de foto waren alvast een gift hiervoor te danken aan bloglezeres E.

One Comment

  • marry

    Ziet er hartstikke gezellig uit!Goed gedaan en ook ik heb nog wel wat leuke theepotten voor je.Ze worden deze zomer bij je thuisbezorgd.grtjs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *