Alledaagse dingen

Vakantie optrekje

Afgelopen week hebben wij een bezoekje gebracht aan het vakantiehuis van (de hele familie van) een vriend van ons. Dit schijnt ‘de Zweedse droom’ te zijn.

Het vakantiehuis is maar een paar kilometer hier vandaan en het leek mij heel onlogisch om een vakantiehuis zo dicht bij huis te hebben. Maar eenmaal daar kon ik heel goed begrijpen waarom dit lapje grond in hun bezit was.

Op de foto’s is maar weinig te zien van de prachtige omgeving. Achter het huis (wat niet echt op de foto staat) ligt een klein meer. De rest van de grond is omringd door bos en een vlakte. Op het land zijn een aantal schuren bijgebouwd, staat het originele huis (op de foto te zien) en is een heel nieuw huis gebouwd. Ook staan er nog twee kleinere huisjes, een vuurplaats, een schommelbank en een wat groter huis aan een schuur vast. Hier zou het hele gezin eigenlijk¬†voltijd kunnen wonen!

Gelukkig doen ze dit niet, zodat wij hier van de zomer ook eens een weekendje kunnen genieten! ūüėČ

Voor nu kwamen we alleen wat hout halen want de afgelopen dagen is het erg koud geweest! (-23 graden Celsius)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *