Doe het zelf

Haar

Vorige week knipte ik zelf mijn haar. Dit keer maakte ik gebruik van de techniek welke om het filmpje hieronder te zien is.

Daarna knipte ik de voorkant nog even in model en nu zit alles weer netjes zoals het hoort.

Omdat ik deze techniek heel handig vind, wil ik deze graag met jullie delen. Het enige wat ik anders heb gedaan dan in het filmpje is dat ik na het recht afknippen bij de staart, alles nog een keer schuin ingeknipt heb. Dat geeft weer een ander effect, wat ik zelf leuker vind.

Natuurlijk kan je ook altijd gewoon naar de kapper gaan, en is het niet voor iedereen aan te raden om zelf je haar te knippen. Maar omdat ik mijn eigen kapstertje in Nederland achter heb moeten laten (ze wilde niet eens mee verhuizen!), doe ik het liever zelf.

Succes!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *