Haken

Elk nadeel…

Thuis zitten is niet mijn favoriete bezigheid, maar het heeft zo ook z’n voordelen.

Op de veranda genieten van het heerlijk warme zonnetje bijvoorbeeld. Met de wit besneeuwde wereld als uitzicht en de fluitende vogels als het enige geluid (op af en toe neerploffende sneeuw na). Als ik mijn ogen sloot waande ik me in de zomer, met de brandgeur uit de schoorsteen als barbeque lucht. 😉

Terwijl ik van het zonnetje genoot, maakte ik nog wat cupcake doosjes welke nu bijna helemaal klaar zijn.

En eenmaal binnen werkte ik verder aan mijn naaiproject.

Tussendoor natuurlijk de dagelijkse dingen, maar vooral zo veel mogelijk rust houden. “jaja..daar ben ik goed in!” Misschien moet ik een voorbeeld nemen aan Whiskey…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *