Made (not) on monday

Af en toe (heel af en toe!) zijn er periodes dat er niet zo veel uit mijn vingers komt. Dan heb ik gewoon even geen inspiratie om creatief te doen of ben ik met andere dingen bezig. Zo was ik afgelopen week niet in de stemming om iets te maken, maar heb ik wel een heleboel informatie verzameld en berichten geschreven voor op mijn blog.

Vandaag kreeg ik ineens zin om weer iets te doen! En aangezien ik gisteren geen ‘made on monday’ heb gepost, kon ik dat mooi vandaag nog even doen.

Ik heb vandaag een cupcake doosje gemaakt naar het idee van deze blog. De eerste versie blijf ik altijd zoveel mogelijk bij het patroon, maar eenmaal verder verander ik het vaak naar mijn eigen zin. In dit geval heb ik het al een klein beetje gedaan.

Het is de bedoeling dat ik meerdere van deze doosjes ga maken en dat ze dan bij elkaar passen. Ik heb nog leuke andere tinten liggen waarmee ik vergelijkbare versies wil maken.

Zo op zichzelf vind ik de cupcake een beetje saai (en de slagroom een beetje raar), maar ik wil de andere cupcakes gewoon aanpassen zodat ze wat meer naar mijn zin zullen zijn. Er komt er nog eentje met chocolade glazuur, sprinkels, aardbeien glazuur en ik denk dat ik er ook nog een met een mooie toef slagroom ga maken. Inmiddels heb ik al zoveel cupcake patronen dat ik van elk patroon wel weer iets kan gebruiken.

Straks ga ik dus weer lekker even aan de haak! En het liefst ben ik dan zo snel mogelijk klaar, wat er ligt alweer een volgend project op me te wachten! En mijn bolero jasje ligt inmiddels ook klaar om in elkaar gezet te worden!! Geen tijd om te niksen hier! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *