Doe het zelf

DIY dinsdag – krans

Sinds we hier wonen, wat landelijker, ben ik het leuk gaan vinden om een krans aan de deur te hangen. Een van mijn vriendinnen heeft altijd een leuke krans (passend bij het seizoen) aan haar deur hangen, en ze heeft me hiermee een beetje aangestoken (hoe verschrikkelijk degelijk ik het eigenlijk ook vind).

Dus steeds als ik een nieuw idee tegenkom voor deze sfeerbrengers, ben ik weer enthousiast om ook deze versie eens te gaan maken.

Omdat ik het leuk vind om anderen ook aan te steken, speciaal een filmpje met een eenvoudig te maken krans. Snel gemaakt en niet al te moeilijk!
Om de krans te versieren heb ik ook nog wat filmpjes geplaats waar uitgelegd wordt hoe je bloemen kan maken met verschillende materialen en technieken.

Zijn jullie al enthousiast?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *