Bed and Breakfast,  In de keuken

Sneeuwpret

Afgelopen maandag mocht ik gasten voorzien van een lekkere lunch. Een verzameling van Zweedse broodjes stond klaar met daar bij gekookte eitjes, dunbrood rolletjes met gravad lax, quiche van bospaddestoelen (o.a. zelfgeplukte cantharellen), home made ‘rårörda lingon sylt’, kaas, casselerrib, ham en thee of sinaasappelsap.Na het smullen zijn de kinderen lekker buiten gaan ravotten in de sneeuw. Ze hebben heerlijk gespeeld en daar heb ik vandaag nog de sporen van kunnen fotograferen. En stiekem ben ik zelf ook even met de slee naar beneden gegleden! 😉

Twee van de gasten zijn over het bevroren meer naar Råda gelopen waar zij door de anderen opgepikt zouden worden met de auto. Weten we ook weer dat dit gewoon mogelijk is. 😉

Het was een gezellige boel!

De ragout welke de gasten meegebracht hebben, aten wij vandaag nadat ik in de tuin bezig ben geweest. Een echte aanrader voor een koude winterdag!

Bedankt lieve E (plus aanhang)!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *