Verhuizing

Het aftellen is begonnen…

Het is vandaag 25 oktober en de datum van vertrek komt steeds dichter bij!

Wico en ik hebben ons gericht op 1 november, maar ik weet nu al dat dit niet de werkelijke vertrekdatum zal zijn. De dag er voor ben ik namelijk nog gewoon aan het werk. We weten wel zeker dat we de week van 1 november zullen vertrekken. Welke dag is nog niet precies zeker, want er moet nog veel gebeuren.

Ik heb een lijst gemaakt van alles wat nog ingepakt moet worden en wat we nog moeten doen. Gelukkig heb ik de laatste dagen (en maanden!) al veel spullen in kunnen pakken die niet vaak gebruikt worden. Komende dagen pak ik ook alle keukenspullen in en zullen we de rest van de dagen niet thuis eten.

De gang staat op dit moment al vol met dozen en we gaan lekker door met pakken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *