Gezonderdag

Gezonderdag

Het is lang geleden dat ik iets poste op gezonderdag. Ik was er wel klaar mee om allerlei filmpjes te plaatsen met informatie en verhalen over wat je allemaal niet moet eten. Dat wordt op den duur zo negatief terwijl er genoeg heerlijke (EN gezonde!) recepten en gerechten zijn.

Iemand wie ik al lange tijd volg ‘Lisette Kreischer’, een hippe vertoning met oa. mooie vegan kookboeken, is de afgelopen maanden met DE vegan-burger bezig geweest. Hiervoor heeft zij verschillende reizen gemaakt om haar te laten informeren en inmiddels wordt deze vegan hamburger op veel verschillende verkooppunten verkocht. Iets wat ik zeker ga proberen als ik eens in Nederland langs kom!

Daarnaast zijn ook de vegan cupcakes enorm in opkomst. Wie wil dit nou niet? Een gezonde(re) versie van cupcakes?

En waarom is veganistisch eten nu eigenlijk zoveel gezonder? Hieronder een fragment van Tros radar waarin men praat over melk (en waarom het zo ongezond is). Hoezo melk de witte motor??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *