In de keuken

Culy

Iets wat ik eigenlijk zelden doe, maar wel leuk vind om te gaan doen, is het verwijzen naar interessante, leuke, inspiratievolle enz. enz. sites. Er is op Het Net zoveel leuks te vinden. En voor een ervaren Net-surfer zoals ik is het heel normaal dat ik dagelijks weer iets nieuws tegen kom wat ik dan even bewonder en vervolgens weer wegklik. Waarom zou ik zoiets nou eens niet delen met anderen?

Bijvoorbeeld speciaal voor kook-bak-genieters deze site. Ik kwam het echt net pas tegen en zie er nu al mooie plaatjes op staan van allerlei dingen welke ik nooit zelf zou gaan bakken (zeg nooit nooit?), maar welke wel mooi zijn om naar te kijken!

Natuurlijk heb ik al deze interessante sites (links) aan de rechterkant in mijn blog staan, maar soms verdient een site even wat extra aandacht! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *