Cultuur

Dooi

En dan slaat de schrik toe! ….

Het kwik is van -20 gestegen naar 3 graden Celsius! Bracht de nacht nog een nieuwe sneeuwdeken, haalde de dag alles weer weg. Straten en weilanden liggen er grauw en nat bij. Overal ligt een grijze drab en wandelaars moeten moeite doen om niet uit te glijden en vooral geen natte sokken te krijgen.

Maar als het nu al dooit, hoe moet dit dan met DE Rally van Zweden? Als er tegen die tijd geen sneeuw en ijs ligt, wordt deze namelijk afgelast! En als er geen rally is, dan zullen een heleboel mensen een grote inkomensbron kwijt zijn!!

Laten we maar van het positieve uitgaan. Het gaat komende twee weken echt wel weer vriezen, -20 worden en koud zijn! (Niet gedacht dat dit een positieve gedachte was he?!!) 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *