Creadingen

overstroming

Nee, niet schrikken. We zijn dit keer niet de dupe van een overstroming of waterschade. In dit geval heb ik het over inspiratie en ideetjes voor nieuwe projecten.

In deze tijd van binnen zitten (terwijl het buiten sneeuwt) bij het haardvuurtje, zijn vele mensen creatief bezig. Veel van deze mensen verspreiden hun creativiteit en bezorgen anderen (zoals ik) inspiratie om weer nieuwe projecten te beginnen. En geloof me, terwijl iedereen bezig is met verspreiden, loopt mijn (10liter) emmertje bijna over aan handen-kriebelende inspiratie!

Een van de leuke projecten wil ik met jullie delen want ook ik verspreid graag wat creativiteit en inspiratie voor anderen!

Terwijl ik een paar dagen geleden aan het haken was aan de witte kerstkrans (die ik al eerder heb laten zien), kwam ik op Het Net hele mooie gehaakte kransen tegen voor in de andere seizoenen.

Vele anderen hebben zich uitgeleefd met allerlei gekleurde versiersels en met verschillende technieken. De een mooier dan de ander.

Voor mijn volgende krans laat ik me inspireren door de gehaakte krans van de blog Attic24. Heerlijk kleurrijk met veel gehaakte bloemen. Misschien dat ik deze dan voor de zomertijd op ga hangen. En voor het voorjaar heb ik een leuke krans gevonden met lentebloemen. Nu wil ik alleen nog wat typisch Zweedse bloemen-patroontjes vinden zodat het helemaal naar mijn zin gaat worden.

En als ik dan goed voor ogen heb hoe het er uit moet gaan zien, kan het haken beginnen!

Voor iedereen die niet van haken houdt, kan de krans ook met andere materialen gemaakt worden. Krijgen jullie al crea-kriebels?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *