In de keuken

Kerstmaal

Voor iedereen die geinteresseerd is in de Zweedse eetgewoonten tijdens kerst (een heleboel verpichte gerechten), is het misschien leuk om eens op deze site te kijken. Natuurlijk is alles in het Zweeds, maar kom je er niet helemaal uit dan kan je altijd gebruik maken van ‘google translate’.

Kijk eens rond voor een impressie!

Wij zullen dit jaar geen van deze gerechten proeven. We gaan namelijk Hollands gourmetten, kaasfonduen en bij een Poolse vriendin op bezoek. De Zweedse gerechten (die niet enorm in de smaak vielen bij ons) laten we voor volgend jaar….

One Comment

 • Je Pa

  Dankje voor dit mooie gezang.
  Wie kunnen dit beter zingen dan ABBA.
  Jij en Wico ook een gelukkig en in alle opzichten een vruchtbaar nieuw jaar.
  En tot ziens in 2013.
  XxXxXxXxX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *