Moestuin

Mooi rood

De eerste sneeuw is al gevallen (en weer gesmolten), de nachten zijn rond het vriespunt en alle groenten uit de moestuin zijn inmiddels verdwenen. Toch mogen wij nog genieten van een aantal verse kerstomaatjes.

De tomatenplantjes heb ik van het najaar uit de kas gehaald toen het te koud begon te worden. Ik heb ze in een bak gezet en op de eerste etage in het raam geplaatst. Hier vangen ze elke dag zon en zouden ze het best naar hun zin kunnen hebben. En dat hebben ze zeker!

Helaas was ik met het overplanten van de rode pepers net een nacht te laat. Deze zijn doodgevroren samen met de courgettes. Maar daar denken we niet aan als deze tomaatjes morgen bij het ontbijt (of de brunch) geserveerd worden.

Bedankt N, J en C voor het sturen van de zaden van deze lekkere tomaten! 🙂

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *