Doe het zelf

DIY dinsdag – kadootjes

Nog maar een paar weken voordat die speciale tijd van het jaar weer aangebroken is. De tijd waarin men graag kadootjes met elkaar uitwisseld. Daarom vandaag een DIY voor de mensen die graag zelf kadootjes maken voor hun geliefden (want zeg nou zelf: dat is toch veel meer waard dan een gekochte frutsel?).

Gelukkig staat het Net helemaal vol met zelfmaak kadootjes dus hoeven wij dit jaar niet zelf het wiel uit te vinden.

Neem nou bijvoorbeeld de tas hieronder. Het is heerlijk eenvoudig en geeft een leuk en origineel resultaat. Koop of maak zelf een tas in de vorm naar keuze. Koop watervaste verf en handel zoals op de foto gedaan wordt. Natuurlijk in de kleuren naar keus. Grappig toch?

Een ander leuk idee en bijna net zo makkelijk is het versieren van een kledingstuk. Niet iedereen zal dit leuk vinden als kado, maar dat is natuurlijk met iedereen anders. Koop viltwol, een viltnaald en gebruik een spons oid. als ondergrond. Doe zoals op de afbeeldingen et voila!

Natuurlijk zijn er nog veel meer zelfmaak kadootjes te vinden online, maar als je al weet wat je zoekt is het handiger om zelf even te zoeken. Ga naar google, voer in ‘zelf maken ……(wat je wil)’ en er komt vast wel een goeie site tevoorschijn. Heb je nog helemaal geen idee? Dan kan je altijd nog invoeren ‘zelf maken kadootje’ en op afbeeldingen zoeken. Ideaal en handig!!

Ik denk dat ik snel maar eens die trui ga fabriceren! Ik heb vast nog wel ergens een saaie trui liggen! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *