Haken

Er zijn van die dagen…

..dat het alleen maar regent en dat je niets beters kan doen dan binnen blijven en iets nieuws maken..

Nu weet ik niet of ik deze ‘blote voet sandalen’ ook echt nog kan gebruiken (met de regenbuien van afgelopen dagen), maar het is toch een leuk vooruitzicht en we blijven positief!

Het patroon heb ik op een leuke blog gevonden waar meerdere (Engelstalige) patronen gratis aangeboden worden. De schrijfster maakt voor elke voet een ‘sandaal’, maar ik vind het ook leuk staan als ik maar een voet ‘versier’.

De rode versie heeft 4 belletjes zodat het vrolijk rinkelt, maar er kunnen een kralen in de plaats gemaakt worden. De multicolour vond ik juist leuk zonder kralen of belletjes. En het is zo makkelijk en snel klaar, ik ga nog even door!

Ik hoop voor jullie dat het wat beter weer is in Nederland! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *