Alledaagse dingen

Uitlaten

Dagelijks worden de katten uitgelaten. Het klinkt raar, maar dat is wat het is! Om de katten langzaam te laten wennen aan hun nieuwe tuin en (belangrijker) huis, worden ze geregeld naar buiten gelaten. Een van ons loopt dan met de beesten mee en het is duidelijk dat ze het helemaal geweldig vinden. Maar soms ook nog heel eng (aan de dikke staarten te zien). Dan weten ze niet hoe snel ze naar ons terug moeten rennen en lopen ze zelf naar huis toe. Dat is dus een goed teken!

Het zal niet lang meer duren voordat de katten ‘zelfstandig’ naar buiten mogen en daar kijken de buren al naar uit. Die vragen bij elke ontmoeting hoe het met de katten gaat en of het al ‘utekatter’ zijn geworden in plaats van ‘innekatter’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *