4 Comments

  • maaike

   Ha Judith, wat leuk dat je een berichtje achter laat, dankjewel!
   Op de website heb ik geen patroon daarvan, maar ik zal eens voor je rondneuzen en dan kan je het bij mijn nieuwere posts teruglezen! 🙂
   Groetjes Maaike

 • mia

  Hoi . Zoo wat ben jij creatief ..super! Net als judith hierboven vind ik sneeuwvlok, ster mobiel prachtig !! Heb je toevalig al het patroon of websie gevonden??? Echt een object om nu te gaan maken voor ee winterdagen….

  • maaike

   Hallo,
   bedankt en leuk dat je een berichtje achter laat!
   Helaas heb ik geen patroon kunnen vinden van deze mobiel, maar natuurlijk is deze zo na te maken door van alle onderdelen patronen te zoeken. De sneeuwsterren bijvoorbeeld zijn makkelijk te vinden op het net en als je die eenmaal hebt kan je volgens mij al snel een stuk verder komen.
   Succes er mee!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *