Natuur

Baby it’s cold outside..

Kerst is al lang voorbij en ja de lente is eigenlijk al in aantocht, maar steeds weer als er een mooie nieuwe laag sneeuw gevallen is (wat ik nu totaal niet meer verwacht had!), kan ik het niet laten om dit liedje in mijn hoofd te krijgen. (Nou zing ik toch al het hele jaar door kerstliedjes, dus zal vast niet opvallen!)

Bijzonder aan dit moment is dat de vogels nog steeds vrolijk hun lente liedjes zingen, terwijl het tegelijkertijd gewoon weer winter lijkt. Zelfs de zon schijnt (achter de wolken) en het is maar -1 graden Celcius!

Ik heb een filmpje (klik hier) gemaakt terwijl het nog aan het sneeuwen was.

Ik heb lekker zonder jas kunnen lopen toen we de katten naar buiten lieten (en ze trainden door te belonen met een likje slagroom) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *