Bed and Breakfast

Impressie van de B&B

Eerder had ik nog geen goede foto’s van de B&B dus post ik ze nu.

De eerste gasten zijn inmiddels geweest en waren blij met hun ruime kamer en mooie uitzicht. Wakker worden met de zon op je raam en een prachtig uitzicht van het meer.

Deze kamer heeft voldoende ruimte om aan tafel te zitten en een spelletje te doen, een avondmaaltijd te eten of een boekje te lezen in een stoel. TV is ook aanwezig en op een druilerige dag kunnen er DVD’s gekeken worden want ook een dvd-speler (en spelletjes computers) is beschikbaar en we hebben ook draadloos internet. Natuurlijk gaan we er vanuit dat al deze ruimte overbodig is want het weer is hier vrijwel altijd mooi genoeg om de dag buiten door te brengen (in de sneeuw, de sauna of in het meer bijvoorbeeld)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook in de kleinere kamer wordt je ‘s ochtends gewekt door het zonnetje. De kamer is goed te gebruiken als extra kamer voor de kinderen, of voor één persoon. Natuurlijk kunnen hier ook gewoon twee personen verblijven want de kamer is alsnog groot genoeg. Ook hier staat een tafel, TV en kan gebruik gemaakt worden van de eerder genoemde faciliteiten.

De kamer heeft uitzicht op een bos en weiland waar vaak herten lopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede kamer is eerder ook al gebruikt door gasten, maar hier moet nog een en ander opgeknapt worden dus er zijn nog geen foto’s van.

Ook de hal is te zien. Een ruime plek waar onder het genot van een ongekend uitzicht op het meer, ontspannen ontbeten kan worden. Ook de avondmaaltijd kan hier geserveerd worden terwijl de ondergaande zon naar binnen schijnt.

In de zomer is de deur naar het balkon open en kunnen beide maaltijden op het balkon geserveerd worden. Ontbijten terwijl de vogels de mooiste liederen voor je zingen…

 

 

 

 

 

Voor een impressie heb ik een filmpje (klik hier) gemaakt. De tweede kamer is niet van binnen te zien, maar de deur naar de kamer is op het filmpje wel te zien (gesloten).

Wanneer komen jullie bij ons langs? De thee staat al klaar!

 

Meubels? Ja, die mogen van mij best nog wat meer! We hebben in zo’n groot huis gewoon niet genoeg! Ik wil de kamers dus nog een stuk gezelliger inrichten als we eenmaal wat meer en leuke meubels hebben!! 😀 Zie je het voor je? Bijzettafeltjes, wandkastjes, leuke stoeltjes, een gezellig tafeltje een kleedje hier en daar….leuk!

 

 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *