Haken

Made on monday

Zoals in deze en deze vorige post al te zien was, ben ik bezig geweest met het haken van puntjes taart. Het puntje dat ik vandaag afgemaakt heb, vind ik een van de leukere. Helaas is het best veel werk om een taartpunt als deze te maken.

Het patroon van dit taartje komt uit het boek “zoetigheid haken” van deze schijfster, maar ik heb er alweer een en ander aan veranderd naar mijn eigen smaak.

Dit keer heb ik een bosbessentaart gemaakt. Alleen ben ik nog niet helemaal tevreden over het besje en de toef slagroom is nogal ‘origineel’ (ahum weet nog niet wat ik daar van moet vinden!), maar ik heb toch weer iets gemaakt voor vandaag! 😉

Interesse om zelf eens een gebakje te haken? kijk dan in deze post en veel succes!! 😉 En dan wil ik natuurlijk wel het resultaat zien he!!

Volgende week weer een nieuw project!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *