Alledaagse dingen

Pakketje

Na de (hopelijk laatste) winterse dag gister, is het vandaag weer heerlijk zonnig en zelfs warm: Wel 8 graden Celsius! Een mooie dag dus om de katten weer even naar buiten te laten. Ze hebben het naar hun zin gehad; de stoerste van de twee huppelde als een kitten door het gras en rende heen en weer van Wico naar mij en andersom. Zo grappig om te zien! De bangerik is nogal eigenwijs en luisterde ook dit keer niet meer toen we hem terugriepen (lokten met wat lekkers). Die moet dus nog wat beter getraind worden! 😉

Daarna ben ik naar de brievenbus gelopen en zag ik een leuke verrassing: Een pakketje!!

Voor mijn verjaardag een pakketje met allerlei lekkers uit Nederland. Een hele leuke verrassing! Bedankt N., J. en C!!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *