Bed and Breakfast,  Natuur

Sneeuw in de lente?

De afgelopen tijd lijkt het hier steeds meer of de lente aangebroken is. Het heeft lang niet meer gesneeuwd, is aan het dooien, de vogels fladderen door de tuin en fluiten de hele dag door en de zon schijnt dagelijks. Gister zaten wij nog bij de buren in de serre waar het wel 26graden Celsius was!!! Dus toen we op het weerbericht zagen dat het vandaag zou gaan sneeuwen geloofden we er niet veel van totdat het moment daar was. Vanmorgen was het al aardig bewolkt en niet lang na dit gezien te hebben, dwarrelden kleine vlokjes sneeuw naar beneden langs de ramen. Onze gasten konden hun geluk niet op, want zij kwamen deze kant op met het idee nog vol op in de sneeuw te kunnen banjeren. Fijn voor hen dat het dus toch nog de hele dag sneeuwde.

Wico is met de gasten gaan ijsvissen (klik hier voor filmpje) in de sneeuw (zie foto’s) voor het ultieme Zweden-gevoel en daarna hebben we de houtoven opgestookt en een lekkere avondmaaltijd bereid met een nog beter nagerecht. Heel gezellig hoor!

 

 

Maar ik hoop dat dit onze laatste winterse dag is voor dit jaar en dat ik snel kan beginnen aan het opbouwen van mijn moestuin! 🙂

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *