Haken

Onverwacht…

Vandaag was zo’n dag waarvan je niet veel verwacht en dus ook niet veel over kan vertellen. Zo’n dag waarop ik me bezig houd met de dagelijkse huishoudelijke klusjes. Boodschappen doen, stofzuigen, bedden opmaken en ga maar door….

Dus was ik van plan om te vertellen over het kleine taartpuntje dat ik gisteravond gehaakt heb. Het patroon kwam ik op internet tegen en zag er best leuk uit. Achteraf was de manier waarop het gemaakt wordt (lapjes haken en aan elkaar naaien), niet mijn ding. Ik hou meer van de ‘amigurumi’ techniek. (ga die maar even google-en!) Ook verschilde de wol waarmee ik werkte een klein beetje in dikte waardoor het werkje geen schoonheidsprijs verdiend, maar toch weer leuk om geprobeerd te hebben.

Maar ik had het dus over die saaie dag zoals vandaag, waar ik niet veel van verwachtte…totdat een verlaat verjaardagspakketje bezorgd werd (met andere woorden: een briefje in de bus lag dat ik hem even zelf mocht komen halen bij het loket)

J. een goeie vriendin van me, had voor mijn verjaardag een pakketje samengesteld met allemaal leuke cadeautjes. Cadeautjes waar alleen wij het verhaal achter weten en ik heb er echt van genoten! Leuk!

De topper van dit alles was de verjaardagsslinger die J. speciaal voor mij gemaakt had. Zo uit het koppie, zonder patroon zelf gehaakt! Ze wilde graag een foto van mij met de slinger dus speciaal voor jou J!! (een foto sessie!) 🙂

En hier komt de slinger voorlopig te hangen, bij alle magneetjes en herinneringen, waarvoor ik nog geen goeie plek gevonden heb, op de afzuigkap (waar ik ‘m elke dag kan zien!).

 

 

 

 

Ter afsluiting van de dag nog een mooie zonsondergang foto, die overigens al een paar dagen geleden is gemaakt, maar toen niet in een post paste 😉

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *