Haken

Made on monday

Deze zomer ben ik bezig geweest met een klein haakproject. Geen groot werk hoor, maar in de zomer heb ik zoveel andere dingen te doen dat ik vaak niet aan haken toe kom. Dagjes naar het strand, zonnebaden, volleyballen, fietsen, kanoen, kajak-tochtjes, camperen en zelfs hele dagen op een vlog op het water. Veel te druk om te haken zou je zeggen, maar dit projectje was zo klein dat ik het makkelijk in een zakje kon meenemen en af en toe een ruitje kon haken.

Het eindresultaat is superschattig en ik ben er erg blij mee. Het kan gedragen worden als een hemdje of als een “vestje” over iets heen. Leuk voor in de zomer, maar kan dus ook in het najaar of voorjaar.

Mocht je het patroon van dit haakproject willen, kan je het hier vinden. Ook is er iemand anders die in een youtube filmpje laat zien hoe je een soortgelijk hemdje kan haken.

Zie je hoe eenvoudig? Maar wel met leuk resultaat! En natuurlijk ook in andere kleuren (of meerdere kleuren tegelijk) te maken! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *