Alledaagse dingen

Waterpret

Het is nog niet zo lang geleden dat we Dobby kennis hebben laten maken met het meer in onze tuin. Eerst vond hij het maar eng (zoals alles), maar nu na dagen van spelen, spetteren en geregeld zelf pootjebaden en steentjes uit het ondiepe water halen, waagde hij zich er aan om met een van ons het diepere water in te gaan. Dat was natuurlijk niet makkelijk voor degene die in het water stond, want het water is nog alles behalve warm! Maar al met al Durft meneer nu zonder begeleiding een stukje te zwemmen om een balletje te halen. En hij vind het geweldig om door het ondiepe water te dartelen en luchtbelletjes te happen. Voorlopig hebben we iets om hem bezig te houden en het ziet er nog leuk uit ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *