Hand made

Wit

Hoewel ik ontzettend van kleur hou, mag bij mij in huis zoveel mogelijk wit. Het liefst alles en fleur ik het op met wat kleur-accentjes. Nu hebben we een boel oude meubels waarvan het zonde is om ze al dat verfgeweld aan te doen, dus is echt niet alles in mijn huis wit. Maar zou het grote schip met geld hier op het RĂ¥dameer aan komen varen, zou ik het wel weten!

Voor nu houden we het bij tweedehands meubels die ik met plezier opknap. Dit doe ik niet zo vaak hoor, want ik neem er zelden de tijd voor, maar voor nu had ik dat wel en dus gelijk die oude zwarte schommelstoel een nieuwe lik verf geven!

Geinspireerd door het hele schuur en verfproces, maakte ik gelijk een paar kussenhoezen met een leuk stofje en wat extra strijkembleempjes er op en een kleurrijke vlaggenslinger voor op de veranda. Zo is mijn favoriete zithoek nog gezelliger. Ik kan niet wachten tot die koude wind gaat liggen zodat ik lekker van het zonnetje op de veranda kan gaan genieten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *