Inrichten

Huiselijk

Het was een hele happening hier in Hagfors, DE dollarstore zou geopend worden. En dat hier op het platteland in ons plattelands stadje!! Iedereen was van alle uithoeken van de gemeente naar de winkel gekomen, zelfs de ergste klagers die vinden dat men alleen maar moet kopen bij bekenden en lokaal.

Leuk! het voelt nu af en toe bijna of ik even in Nederland ben. Ik waan me bij de action of het kruidvat, wel nog even wat duurder allemaal hoor, maar het is weer eens wat anders dan de standaard Zweedse (middeleeuwse) prullen in de supermarkt.

En als ik dan op beddengoed stuit wat IK helemaal geweldig vind, manlief misschien wat minder, wordt ik weer helemaal enthousiast om het huis wat gezelliger te maken. En dat is me toch lang geleden geweest dat ik dat voor de laatste keer was!

Ik had niet gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, want het klinkt wel enorm huisvrouw als ik het zo hoor(lees), maar als er iets is wat mij blij kan maken, dan is het een fris opgemaakt bed met nieuw en mooi beddengoed! En dan het liefst met een beetje zon in de slaapkamer en wellicht een kopje warme thee en een boek op bed. Even een momentje voor jezelf in het drukke huisvrouwen-leven!

Genieten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *