Alledaagse dingen

Terugblik 2018

Het voorjaar is duidelijk op gang aan het komen. Sommige dagen is het flink aan het dooien en andere dagen valt er weer een nieuw laagje sneeuw en zakt het lentegevoel langzaam weg in je warme winterlaarzen. Maar de vogeltjes blijven druk doorkwetteren en verzamelen zich rond de voederhuisjes in de appelboom.

Meestal kijk ik rond deze tijd terug naar de foto’s van de moestuin. De flinke oogst, de mooie pompoenen (waarvan er nog steeds een stuk of vijf in de gang liggen) en al het andere moois wat ik zelf verbouwd heb. Alleen was er dit keer niet zo veel te zien op de blog.

Daarom ben ik maar snel wat foto’s gaan uploaden. Ik bedoel, er moet toch iets te zien zijn?

Het was een prachtig jaar waarin ik met de hand vijf bedden omgeploegd heb, enorm heb genoten van de natuur, allerlei leuke dingen gedaan heb, in het koude meer gedoken ben, nieuwe mensen ontmoet heb, afscheid heb genomen van twee lieve katers, twee logeerkatten over de vloer heb gehad, lekkere soepjes heb kunnen maken van groenten uit eigen tuin en twee keer een cursus heb afgerond. Voor het komende seizoen wens ik minstens een net zo mooie periode en misschien iets meer tijd om te bloggen!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *