Actief

Joggen op ijs

Dit jaar ben ik enorm verwend door de kerstman! Naast spijkerbanden op mijn fiets, heb ik ook hardloopschoenen met spikes gekregen.

Mijn kerstdag begon dus met een klein rondje over de ijzige wegen hier in Uddeholm. Helaas ook door de regen, maar met prachtig besneeuwd uitzicht. Het weer tijdens de kerstdagen is hier elk jaar een beetje wisselvallig helaas.

Maar de schoenen die zijn echt helemaal super!

2 Comments

 • Nelly Rauws

  Hoi Maaike,
  Wat lang deed je website het niet :((
  Ik miste je updates en je recepten
  Ik volg je al jaren
  Kon nu ook niet meer je recepten zien, wist ook echt niet meer hoe die geroosterde paprika soort hummus heet
  Gelukkig kan ik het nu weer opzoeken:))
  Alles goed bij jullie? Hopelijk had je het gewoon te druk en niet omdat jullie gezondheidsklachten hadden
  Succes, Nelly. blogvolgster uit Nederland, Rijswijk zh

  • maaike

   Hallo! wat leuk om wat van je te horen en excuses voor het ongemak! We hebben het inderdaad een tijdje erg druk gehad en iets te druk om de problemen met de site gelijk op te kunnen lossen. Inmiddels doet alles het weer, maar ik heb nog niet zo veel inspiratie om weer iets nieuws te vertellen… komt vast wel weer!

   Groetjes Maaike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *