Moestuin

Stil

Het is stil op de website. Stil omdat ik liever in het gras naar de vogels in onze tuin luister. Omdat ik liever met mijn handen in de aarde vroet. Omdat ik liever zweetdruppels over mijn wang voel lopen terwijl ik een stuk grond omspit. En omdat het zo heerlijk toeven is in het zonnetje.

Geen tijd om online te zijn en mijn tijd te verdoen met staren naar een beeldscherm. Nee, lekker klussen!

Inmiddels zijn bijna alle grote tuinklussen uitgevoerd en mag het weer een versnelling lager. Nu alleen nog maar (naast dat de tomaten en andere tropische planten nog naar buiten moeten) water geven, onkruid wieden en de natuur zijn werk laten doen. Als alles goed gaat mogen we dan weer een boel oogsten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *