Moestuin

Moestuin

Zo langzaamaan wordt het steeds lichter hier in zweden. De buitenverlichting gaat inmiddels pas rond 21:00 aan (ik kan het me gewoon niet voorstellen dat deze een paar maanden geleden al rond 15:30 aan konden gaan) en ik doe mijn gordijnen niet meer dicht zodat ik ‘s ochtends gewekt wordt door het zonnetje.

Ook ben ik inmiddels alweer begonnen met klussen in de moestuin en dat voelt helemaal super!

Helaas is het echt nog te koud om al te zaaien, planten of poten, maar ik kan echt niet wachten. Wel moet eerst de grond nog eens goed voorbereid worden. Die dikke klei van ons, slibt zo dicht dus als de vorst uit de grond is moeten we echt weer even de frees er doorheen jassen.

Tot die tijd mag ik fantaseren, nieuwe plannen maken en natuurlijk al het zaaigoed verzogen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *