Creadingen

Nieuwjaars project

Als het nieuwe jaar er aan zit te komen, komt bij mij ook altijd het gevoel van vernieuwing. Een nieuw jaar dus nieuwe kansen, nieuwe voornemen en nieuwe beloftes aan mezelf. En dan geen voornemens die na een paar weken weer verwateren, maar plannen die ook werkelijk uitvoerbaar zijn. Dingen als “meer genieten van de natuur”, “vaker naar buiten”, “meer bewegen”, “beter voor mezelf zorgen”, maar ook dingen die al jaren op mijn “bucketlist” staan die ik eindelijk eens moet gaan uitvoeren.
Al die dingen maken me eigenlijk vooral erg blij en als ik dan ook nog mijn eigen agenda vol met mooie en motiverende teksten, persoonlijke foto’s en ander leuks in elkaar heb gezet, ben ik helemaal klaar voor het nieuwe jaar.

Naast de visionboards, plaatjes, foto’s en mooie teksten, maak ik hiervoor gebruik van de “passionplanner”. Een agenda die op internet te koop is, maar ook te downloaden. Dat laatste heb ik gedaan om daarna alles te pimpen en binden.

Ik ben erg blij met het resultaat!!

Hieronder op het filmpje kan je het bekijken….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *