Haken

Zin

In de normale werkweek, als ik gewoon fulltime werk en daarnaast ook nog probeer te sporten, heb ik eigenlijk niet zo vaak meer zin om nog iets creatiefs te doen. Niet dat het echt een kwestie van zin is, het heeft er meer mee te maken of ik inspiratie heb. En heb ik niet voldoende rust en ruimte om inspiratie te krijgen, dan komt er dus ook niets creatiefs uit de vingers.

In tegenstelling tot een drukke werkweek heb ik nu de hele week vakantie. Rust, ruimte, uitslapen, wandelingen, muziek luisteren en zelfs een nieuw lijstje met “dit-wil-ik-maken”. En hoera, vandaag kan ik mijn eerste projectje afvinken!! Wat voelt dat lekker!

En ik ben er nog best wel tevreden mee ook, voor iets wat ik gewoon uit mijn hoofd heb gemaakt (zelf verzonnen patroon). Nu nog hopen dat het setje past. Helaas zal ik daar pas over zo’n drie maanden achter komen. Nog even geduld dus.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *