Integreren,  Natuur

Verwennerij

Vaak hoor ik mensen reageren met “o wat zal het koud zijn bij jullie” of “wat zal het daar donker zijn!” en een klein beetje gelijk hebben ze soms wel. Ja, het kan hier koud zijn (hoewel de gevoelstemperatuur meestal stukken beter is dan die aan de Hollandse kust!) en ja, het is hier ook langer donker dan in Nederland. Gelukkig kunnen we nog best wel wennen aan dit verschijnsel. Vooral omdat we elke winter bijna dagelijks zo’n 20 minuten lang, getrakteerd worden op prachtige zonsondergangen. De foto’s zijn helaas lang niet zo mooi als de “real-life-experience”, dus beeld je maar in dat het nog mooier is dan op de foto’s!

2 Comments

    • maaike

      hoi! ja prachtig he! Ik zou ook heimwee hebben πŸ˜‰ Dat had ik overigens ook steeds als ik na een heerlijke vakantie weer terug naar NL moest. Blij dat we hier nu definitief wonen.
      Leuk dat je een berichtje achter laat! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *