Mijn ideale dag

We kunnen voelen dat de zomer op z’n eind loopt, maar nog steeds mogen we genieten van onze tuin en de natuur. In de zomer brengen we onze dagen grotendeels buiten door en zo ook vandaag konden we nog even op deze manier van de zomer genieten.

Mijn ochtend begon dus in de tuin op de stijger alwaar ik in alle stilte op mijn yogamatje wakker kon worden. Het verbaasd me steeds weer hoe stil en rustig is het kan zijn hier. Het uitzicht was geweldig want het water was spiegelglad. Er was geen mens te bekennen totdat er een subber voorbij kwam.

Vervolgens ben ik de tuin in gegaan om hier eens het een en ander te gaan oogsten. En na een paar uur zwoegen, was ik zeer tevreden met de opbrengst. DSC_1146Na een warme douche en een lekkere maaltijd werd de avond afgesloten op de veranda. Samen met een lekkere kop thee en gezellig wat kaarsjes aan. DSC_1147Het was een heerlijke dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *